Packages title Packages subtitle
City Break title City Break subtitle
Viziteaza Romania
Flight title Flight subtitle
Activities title Activities subtitle
Transfers title Transfers subtitle
Destinatie

City Break Romania - transport individual

bed
TripAdvisor 4.0
Timisoara
Romania
de la
23
20
/noapte/camera
bed
TripAdvisor 3.5
Cluj-Napoca
Romania
de la
22
19
/noapte/camera
bed
TripAdvisor 3.0
Iasi
Romania
de la
26
24
/noapte/camera
bed
TripAdvisor 4.5
Sibiu
Romania
de la
28
25
/noapte/camera

Cazare la munte - Romania

Cazare in statiuni Balneo - Romania

Cazare litoral Romania

Rezervă un hotel potrivit și trăiește zile de neuitat
Alegerea hotelului este o proplema foarte importanta, imediat dupa ce ai stabilit destinatia de vacanta. Cu o cazare ptrivita, sederea dumneavoastra va fi o experienta pozitiva garantata, de care o sa va aduceti aminte cu placere, mult timp.
Selectia hotelului potrivit, dintr-o lunga lista de oferte, este o adevarata provocare. 
Prin urmare, merită să vă acordați timp să rezervați hotelul, să aveți o idee clară despre bugetul dvs. și despre hotelul ales și să aflați din timp despre facilitatile oferite.
Ce tip de hotel se potiveste nevoilor tale?
Calatoresti cu familia sau singur? Preferi linistea sau iti place sa fi intre cat mai multi oameni? Este luxul mai important pentru tine decat pretul redus? Apreciezi un design special sau o diversitate mai mare de posibilitati de agrement? Aceste intrebari va vor ajuta sa alegeti tipul de hotel potrivit pentru dvs. Iata care sunt cele mai comune tipuri de hoteluri:

Hotel de familie
Acest tip de hotel se remarca mai presus de toate prin atmosfera sa relaxata si facilitatile potrivite pentru copii si familii. Deserori, in hotelurile de familie sunt oferite optional servicii de ingrijire a copiilor si programe de animatie adecvate varstei, astfel incat parintii sa aiba timp pentru ei insisi, daca doresc acest lucru, in timp ce copii nu se vor plictisi cu siguranta.

Hotel de vacanta
Similar unui hotel de familie, hotelul de vacanta se remarca in primul rand printr-o atmosfera relaxanta care ofera o sedere fara nici un fel de griji. Acest tip de hotel se afla adesea in regiunile de vacanta populare cum sunt Mallorca, Antalya, Creta, etc. Pe langa activitatile de divertisment si agrement, hotelurile de vacanta ofera adesea si sejururi All Inclusive.

Hotel de lux
Dupa cum sugereaza si numele, atunci cand sunteti cazat intr-un hotel de lux, un lucru conteaza mai presus de orice: confort maxim si servicii deosebite, profesioniste si mai ales individualizate. In plus, se acorda o mare atentie dotarilor si mobilierului de cea mai inalta calitate.

Hotelul de afaceri
Este preferat in principal de catre cei care calatores in scop de afaceri datorita locatiei convenabile, in interiorul oraselor si in imediata apropiere a centrelor de conferinte.

Hotel de tip Boutique
Hotelurile de tip boutique devin din ce in ce mai populare, functionand de regula independent de un lant hotelier consacrat. Impresioneaza prin ambianta lor personala, nivel ridicat de confort si stil individual. Ideea aici nu este de a doar cazare, ci de a oferi oaspetilor o experienta de viata unica, cu o multime de detalii bine gandite.

Hotel de design
Daca pretuiesti designul si stilul unic, un sejur intr-un hotel de design este probabil celmai potrivit pentri tine. Aici, decorul extravagant si temele speciale, precum si romantismul sau natura, creaza o atmosfera speciala a camerelor. In plus, aceste hoteluri sunt asesea proiectate de arhitecti renumiti si decorate cu opere de arta speciale, cum ar fi sculpturi si picturi.

Hotel de wellness
Chiar daca multe hoteluri dispun acum de o mica zona de wellness, adevaratele hoteluri wellness si SPA sunt specializate in acest domeniu, avand facilitati extinse si dispunand de programe speciale de relaxare si tratament, concepute individual si adaptate unor nevoi medicale.

Tipul de hotel in functie de locatie
Pe langa diferitele tipuri de hoteluri si categoria acestora, un alt criteriu important de diferentiere este in functie de locatia lor. Hotelurile de aeroport, in special, sunt o oportunitate ideala de a va relaxa inantea sau dupa o calatorie lunga cu avionul. Adesea se face distinctie intre hotelul de tara si cel de oras. Hotelul de tara te introduce intr-o atmosfera rurala, autentica, cu referi la un mod de viata clasic, in timp ce hotelu de oras ofera locatii centrale, usor accesibile si inconjurate de tot felul de facilitati moderne. Exista si hoteluri de munte sau de plaja, ambele dezvaluind caracteristici deosebite ale peisajului de care poate beneficia turistul. 

vezi mai mult

Solicită oferta