EUROPALACE HOTEL

Gran Canaria Spania
C/ Hamburgo, 12 Playa del Inglés
Localizare Aparthotelul se află la Playa del Inglés, la doar 100 de m de o plajă cu nisip, într-o zonă centrală, pe o arteră principală. Locuri de divertisment ca baruri, restaurante și cluburi de noapte, precum și diverse magazine se află nu departe de centrul de cazare. Până la aeroportul Gran Canaria - Las Palmas (LPA) sunt aproximativ 35 de km. Punctele populare de interes din apropierea hotelului includ Playa de Veril, Playa de las Burras și Playa del Cochino. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Gran Canaria, la 28 km de Hotel Europalace. Facilitati hotel Aparthotelul oferă 4 suite, 154 de apartamente și 40 de garsoniere pe 12 nivele la care se poate ajunge cu 2 lifturi. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Clienților hotelului le stau la dispoziție o garderobă, o sală de jocuri, asistență medicală și un serviciu de spălătorie. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. În magazinele de suveniruri este posibil să cumperi o mică amintire din concediu pentru acasă. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Pentru clienți sunt disponibile atât locuri de parcare pentru biciclete cât și un serviciu de închiriere. Camerele au un ventilator, sufragerie, bucătărie și baie. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Chicineta este echipată cu un frigider. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie. Oaspeții hotelului Europalace se pot bucura de mic dejun bufet sau de un mic dejun american.

Localizare

Aparthotelul se află la Playa del Inglés, la doar 100 de m de o plajă cu nisip, într-o zonă centrală, pe o arteră principală. Locuri de divertisment ca baruri, restaurante și cluburi de noapte, precum și diverse magazine se află nu departe de centrul de cazare. Până la aeroportul Gran Canaria - Las Palmas (LPA) sunt aproximativ 35 de km.

Punctele populare de interes din apropierea hotelului includ Playa de Veril, Playa de las Burras și Playa del Cochino. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Gran Canaria, la 28 km de Hotel Europalace.


Facilitati hotel

Aparthotelul oferă 4 suite, 154 de apartamente și 40 de garsoniere pe 12 nivele la care se poate ajunge cu 2 lifturi. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Clienților hotelului le stau la dispoziție o garderobă, o sală de jocuri, asistență medicală și un serviciu de spălătorie. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. În magazinele de suveniruri este posibil să cumperi o mică amintire din concediu pentru acasă. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Pentru clienți sunt disponibile atât locuri de parcare pentru biciclete cât și un serviciu de închiriere.

Camerele au un ventilator, sufragerie, bucătărie și baie. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Chicineta este echipată cu un frigider. În plus, există un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie.

Oaspeții hotelului Europalace se pot bucura de mic dejun bufet sau de un mic dejun american.• Sejururi externe, plecari 2022: 30% avans la inscriere; Restul de 70% se achita cu pana la 21 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

vezi mai multe

Optional - locuri preferentiale in aeronava, cu un cost suplimentar de la 12 euro/persoana/sens, in functie de disponibilitate;

Optional - Serviciul Wizz Priority( check in prioritar, boarding prioritar, 1 bagaj de maximum 10 kg si 55 x 40 x 23 cm) cu un cost de la 15 euro/persoana/sens, in functie de disponibilitate;

Taxele de intrare la obiectivele turistice;

Alte taxe și cheltuieli personale;

Programe opționale.

Asigurare COVID (storno si medicala);

Teste Covid 19 in functie de cerintele destinatiei la momentul calatoriei.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre EUROPALACE HOTEL, Gran Canaria, Spania

Solicită oferta