Hotel Silken Insitu Eurotel

Escaldes Andorra
de la
EUR 1412 00 EUR
2 adulti
Skipass inclus!
Escaldes - Izvoarele termale vindecătoare din Andorra!

Micul oraș Escaldes se învecinează direct cu capitala Andorra la Vella și este, totuși, locul perfect pentru o vacanță la schi confortabilă. Numeroasele izvoare termale fierbinți și sulfuroase din oraș sunt bine cunoscute. Cea mai mare baie termală din sudul Europei, "Caldea", este punctul de reper al orașului Escaldes și invită la relaxare după o zi lungă la schi în Pirinei. Un alt punct de atracție impresionant al regiunii este valea glaciară și situl Patrimoniului Mondial UNESCO Vall del Madriu-Perafita-Claror, care are o altitudine de până la 2.905 m. Peisajul este caracterizat de ghețari, stânci abrupte și văi împădurite. Dacă doriți să aflați mai multe despre izvoarele termale și despre valea glaciară, puteți face asta la muzeul interactiv CIAM.

Unul dintre punctele de atracție après-ski de lângă Escaldes este El Tarter, cu popularul restaurant l'Abarset, care se află direct la stația de vale. Petrecerile au loc pe tot parcursul sezonului, DJ renumiți și artiști internaționali asigură în mod regulat o atmosferă fantastică. Pas de la Casa este de asemenea recomandat pentru après-ski. Multe baruri cu prețuri rezonabile atrag mulți tineri. Cala Bassa Beach Club, situat direct pe pârtie, este unul dintre cele mai populare cluburi de pe plaja din Ibiza, iar acum poate fi găsit și pe zăpadă, în Grandvalira. Barul Iglu de la telescaunul Pic Blanc este construit exclusiv din zăpadă și oferă astfel o locație neobișnuită. În afară de activitățile obișnuite de après-ski, există multe alte posibilități de petrecere a timpului liber. În regiune se pot face plimbări cu sania trasă de câini și cu rachetele de zăpadă. Construirea unui iglu, tururile cu elicopterul, tiroliana și multe altele contribuie, de asemenea, la oferta atractivă a locului și promite o vacanță perfectă atât activă, cât și recreativă.

Cu skipass-ul "Grandvalira" aveți la dispoziție 71 de instalații pe cablu și un total de 210 kilometri de pârtii. Fuziunea domeniilor Pas de la Casa/Grau Roig și Soldeu/El Tarter a creat cel mai mare domeniu schiabil din Europa dupa cele din Alpi. Cea mai apropiată intrare în domeniul schiabil Grandvalira se află în Encamp, la aproximativ 5,5 km. Instalația pe cablu Funitel vă duce direct la domeniul schiabil versatil. Începătorii pot alege dintre numeroase pârtii ușoare, astfel încât aproape nici o pârtie nu trebuie schiată de două ori pe zi. Pârtiile de moguli și opțiunile de off-piste fac să bată mai repede inima oricărui schior, în timp ce ala așa-numiții "cracks" pot profita de parcurile de distracție, pistele de curse FIS și cele de boardercross. Datorită altitudinii sale de până la 2.640 m și aerului umed din Atlantic, domeniul schiabil Grandvalira este, de asemenea, extrem de sigur când vine vorba de existența zăpezii. Accesul la internet este asigurat de numeroase hotspot-uri de Wi-Fi în domeniul schiabil. Începând cu februarie 2019, puteți utiliza skipass-ul Grandvalira și pentru a accesa domeniul schiabil Ordino Arcalís, care se remarcă prin cei 30 de kilometri de pârtii ai săi și 15 instalații pe cablu.

Grandvalira oferă aproximativ 30 de kilometri de pârtii de schi fond. Acestea sunt centrate în jurul satului Grau Roig, la 2.120 m deasupra nivelului mării. Călătoria cu mașina durează aproximativ o jumătate de oră. În plus, vă așteaptă și alte trasee de schi fond în satul Sant Julià de Lòria, la aproximativ 8 km distanță, cu centrul de schi fond La Rabassa. Aici veți găsi, de asemenea, condiții foarte bune, cu 15 km de pârtii de schi fond de diferite grade de dificultate. Majoritatea kilometrilor de schi fond duc prin trasee forestiere pitorești, inclusiv trasee pentru începători și avansați. În plus, în La Rabassa există un traseu de schi fond provocator cu o lungime de 6,5 km.

vezi mai multe

Sejururi individuale catre Hotel Silken Insitu Eurotel, Grandvalira, Andorra

Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
verifica
Lun Mar Mie Joi Vin Sam Dum
1
verifica
2
verifica
3
verifica
4
verifica
5
verifica
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Solicită oferta