Charter Zakynthos - Evan's Studios, cu plecare din Cluj Napoca

Evan's Studios este inconjurat de o grădină cu flori și palmieri, la 800 de metri de Plaja Alykes și oferă unități de cazare in sistem self-catering cu balcon privat. Acesta are o piscină in aer liber cu bar la piscină și terasă mobilată acoperită, cu facilități de grătar.

Studiourile de la Evan oferă vedere la grădină și la munții din jur. Acestea au chicinetă echipată cu minifrigider, fierbător electric și aparat de cafea. De asemenea, sunt dotate cu aer condiționat și TV.

La cerere, este disponibil un mic dejun care poate fi servit in zona special destinată sau in grădina inflorită. Oaspeții se pot relaxa la șezlongurile de la piscină savurand o băutură răcoritoare sau o cafea rece de la barul de la piscină. In grădină există un TV prin satelit.

La 800 de metri se pot găsi taverne și cafenele, iar la 50 de metri există un minimarket de unde se pot cumpăra produse de bază. Orașul Zakynthos și Aeroportul Dionysios Solomos se află la 16 km. In apropiere de proprietate există o parcare gratuită.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Craiova catre Evan's Studios, Zakynthos, Grecia

Solicită oferta